Rizeni kvality a kultura skoly - Eger, Ludvik (e-Pedagogium, 2001)
Prispevek upozornuje na ulohu rozvoje kultury skoly pro zkvalitneni vzdelavani ve skole. Uvadi pojeti autoru z Anglie, ktere zarazuje kulturu organizace do schematu TQM. Strucne Informace z prvnich vysledku hodnoceni kultury skoly s vyuzitim dotazniku jsou uvedeny v zaveru.
Keywords: Rizeni kvality; kultura skoly; evaluace