Odlisnosti a analogie mezi pedagogikou a technickymi vedami z hlediska oborove didaktiky technickych predmetu - Kropac, Jiri (e-Pedagogium, 2002)
Studie prinasi porovnani specifik charakteru pedagogiky a technickych ved z hlediska oborove didaktiky technickych predmetu. Prinasi podnety pro optimalizaci zpusobu vyuky obou disciplin.
Keywords: Pedagogika; technicke vedy; metaveda; srovnavani; didaktika technickych predmetu.