Reflexe uplynulych dvou dekad olomoucke skoly specialnepedagogickych - dramaterapeutickych studii - Valenta, Milan (e-Pedagogium, 2014)
Clanek reflektuje vice jak dvacetiletou pripravu specialnich pedagogu - dramaterapeutu na Ustavu specialnepedagogickych studii Pedagogicke fakulty Univerzity Palackeho v Olomouci. Obsahuje nastin vyvoje, obsah kurikula, publikace, vyzkum, konferencni aktivity i mezinarodni spolupraci.
Keywords: specialni pedagogika; lecebna pedagogika; dramaterapie; expresivni terapie; olomoucka dramaterapeuticka skola; ustav specialnepedagogickych studii; studijni program; reflexe